Laatste Nieuws

Deze vijf horrorfilms verschijnen voor Halloween op Netflix

Horrorfilm Netflix

Halloween is in aantocht en ook op Netflix wordt er dit jaar veel aandacht aan besteed. De streamingdienst voegt in aanloop naar Halloween nog zeker vijf horrorfilms toe. Hieronder staan ze op een rijtje, met onder meer In The Tall Grass gebaseerd op een verhaal van Stephen King.

In the Shadow of the Moon – 27 september

De film die het snelst verschijnt is In the Shadow of the Moon. De film valt het best te omschrijven als een horror en thrillerfilm. We zien hoe politieman Thomas Lockhart in 1988 alles doet voor promotie. Hij stuit op een reeks moorden en maakt jacht op een seriemoordenaar die om de negen jaar opduikt. Hij bijt zich zo vast in de zaak, dat hij zijn gezonde verstand erbij verliest. De film kent hoofdrollen voor Boyd Holbrook, Clepatra Coleman en Michael C. Hall.

In the Tall Grass – 4 oktober

De boeken van Stephen King zijn populair en ook steeds meer van zijn boeken worden verfilmd. Dat is ook gebeurd bij In the Tall Gras. Daarin draait het om broer en zus Becky en Cal. Als de twee tijdens een trip door het platteland hard geschreeuw horen vanuit het hoge gras, besluiten ze een kijkje te nemen. Iets wat ze beter niet hadden kunnen doen…

Fractures – 11 oktober

Het verhaal van Fractures is er één waarbij je bij het lezen van de synopsis al kippenvel krijgt. Ray Monroe is samen met zijn vrouw Joanne en dochter Peri een weekend met zijn schoonouders. Als hij het helemaal zat is daar, besluiten ze weg te gaan. Dan raakt Peri echter betrokken bij een ongeval en komt ze in het ziekenhuis terecht. Als Peri en Joanna daar ook nog eens op mysterieuze wijze verdwijnen is het aan Ray om zijn gezin te redden voor het te laat is.

Eli – 18 oktober

Een andere nieuwe horrorfilm wordt Eli. De film draait om een jonge jongen genaamd Eli. Hij is ernstig ziek en is bezig aan een experimentele medische behandeling. Zijn arts heeft hem beloofd dat Eli door de behandeling beter wordt, maar daarentegen komt hij terecht in nachtmerrieachtige ervaringen. Had zijn arts wel het beste met hem voor?

Rattlesnake – 25 oktober

Wie de naam Rattlesnake hoort, heeft vast al een vermoeden waar deze film over gaat. Afkomstig van de makers van 1922 draait het in Rattlesnake om een alleenstaande moeder Katrina die samen met haar dochter Clara door de Verenigde Staten reist op weg naar een nieuw leven. Als haar dochter onderweg wordt gebeten door een ratelslang, moet Katrina iets verschrikkelijks doen om haar te kunnen redden.