Laatste Nieuws

Vierde seizoen wordt slotseizoen voor Ozark

Netflix heeft een vierde seizoen besteld van Ozark. Met dat vierde seizoen wordt echter ook meteen afscheid genomen van de dramatische crimereeks. Dat betekent dat het verhaal in de Ozarks na vier seizoenen wordt afgerond.

Meer afleveringen

Netflix heeft ervoor gekozen om het laatste seizoen van Ozark meer afleveringen te geven dan we normaal gewend waren. Verschenen voorheen tien afleveringen in een seizoen, zullen dat er in het vierde seizoen veertien zijn. Die afleveringen worden in twee delen van zeven afleveringen toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Het eerste deel daarvan verschijnt naar verwachting in 2021.

Niet het eeuwige leven

Dat het einde in zicht is voor Ozark, komt niet helemaal uit de lucht vallen. Hoofdrolspeler Jason Bateman besprak recent al dat de serie een keer ten einde zou moeten komen. “Ik denk dat er altijd is uitgegaan van drie, vier of vijf seizoenen. Zoiets. Als de Byrdens in dit tempo doorgaan, eindigen ze toch wel in de gevangenis of onder de grond”, aldus Bateman. Met onderstaande video werd seizoen 4 aangekondigd.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?