Laatste Nieuws Trailers

Vierde Marvel-serie Iron Fist kent zijn releasedatum

first-look-iron-fist-netflix-1

Iron Fist zal op 17 maart 2017 debuteren op Netflix. De vierde serie in de Marvel-reeks op de streamingdienst zal The Defenders compleet maken. Afgelopen week verscheen het eerste seizoen van Luke Cage, eerder konden we al genieten van Daredevil (zelfs twee seizoenen) en Jessica Jones (tweede seizoen is in de maak). De Netflix Original-serie zal ook nog een samensmelting krijgen met The Defenders.

Iron Fist moeilijkste productie

De afgelopen twee jaar is er veel gesproken over Iron Fist. De productie was namelijk een moeilijk punt, waardoor er zelfs werd gedacht aan een film in plaats van een serie. Uiteindelijk is er toch een volledig seizoen gemaakt en gaan we Finn Jones, gekend van Game of Thrones, in de hoofdrol zien als Danny Rand. Beter bekend als Iron Fist.

Oude vijanden duiken op

Miljardair Danny Rand duikt na jaren vermist te zijn geweest weer op in New York om zijn geboorterecht en familiebedrijf op te eisen. Als er echter een oude vijand opduikt moet Rand aan de bak. Als Iron Fist heeft hij een perfecte beheersing van kung-fu en het vermogen om de immense kracht van de Iron Fist op te roepen. Hij zal moeten vechten tegen de criminele en corrupte krachten in Hell’s Kitchen.

De aankondiging van Iron Fist

De teaser van Iron Fist

Krijg je onze nieuwsbrief al?
Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?