Verwijderalarm

Verwijderalarm: Het jaar van Star Wars is bijna om

Mocht je bezig zijn om de Star Wars-films op Netflix te kijken, wil je dit gaan doen of wil je ze allemaal nog een keer bekijken? Dan raden we je aan om de komende maand er vaart achter te zetten. De rechten zijn namelijk in principe voor een jaar aangekocht. UPDATE: Inmiddels heeft Netflix duidelijkheid gegeven dat zes van de zeven films zullen blijven.

Volledige Star Wars-reeks op Netflix

Op 15 en 16 augustus 2016 was het flink feest op Netflix. Liefst zeven films van Star Wars verschenen op de streamingdienst. Daarmee was de reeks, minus de film die op dat moment in de cinema draaide, volledig te zien op Netflix. De rechten waren op dat moment aangekocht voor één jaar, zo liet Netflix zelf weten via Twitter. Serie die de dienst niet zelf maakt moeten worden aangekocht, licenties worden dan afgegeven voor één, drie of vijf jaar. In dit geval dus voor één jaar.

Zes van de zeven verlengd

UPDATE: Navraag leerde ons dat zes van de zeven films van Star Wars online zullen blijven. Half augustus zal alleen Star Wars VII: The Force Awakens uit het aanbod verdwijnen. De overige zes titels zullen wel verdwijnen. Wil je het volledige verhaal van onder andere Luke Skywalker, Han Solo, Darth Vader, R2-D2, Padmé Amidala, Obi-Wan Kenobi en Jar Jar Binks meemaken? Dan heb je in ieder geval tot half augustus de tijd. Daarnaast verschijnt er in augustus ook een nieuwe Star Wars-film op Netflix.

Krijg je onze nieuwsbrief al?
Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?