Laatste Nieuws

Vervolg To All The Boys in 2020 op Netflix, ook derde film in aantocht

Netflix heeft de releasedatum voor het vervolg van To All The boys I’ve Loved Before bekendgemaakt. Het eerste deel werd in de zomer van 2018 toegevoegd aan het aanbod van Netflix. De film werd een groot succes en de streamingdienst bestelde dan ook een vervolg. Dat tweede deel is vanaf 12 februari 2020 te zien op Netflix.

To All The Boys I’ve Loved Before

To All The Boys I’ve Loved Before vertelde het verhaal van Lara Jean Covey. De laatste jaren heeft zij brieven geschreven voor de jongens die ze ooit leuk vond. Deze heeft ze echter nooit op de post gedaan. Als haar zusje de brieven vindt denkt ze er goed aan te doen om de brieven toch te versturen, maar dan komt het leven van Lara Jean volledig op de kop te staan.

To All The Boys: P.S. I Still Love You op Netflix

Voor het verhaal werd het gelijknamige boek van Jenny Han gebruikt als leidraad. Zij schreef in totaal echter drie boeken in de reeks. Het tweede boek, genaamd To All The Boys: P.S. I Still Love You, is inmiddels ook verfilmd en wordt op 12 februari toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Inmiddels is duidelijk dat ook boek drie: To All The Boys: Always and Forever Lara Jean verfilmd wordt. De productie van die film is inmiddels al gestart.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?