Laatste Nieuws

Verrassende terugkeer Eve in slotseizoen Lucifer

Fans van Lucifer kijken reikhalzend uit naar het slotseizoen van de reeks. Inmiddels blijkt dat er alles aan gedaan wordt om het seizoen een groot succes te laten worden. Zo is nu bekend geworden dat zelfs Eve terugkeert voor de laatste afleveringen van de show.

Eve en Maze herenigd?

Het is Entertainment Weekly dat naar buiten heeft gebracht dat Eve terugkeert voor het slotseizoen. Zij is tijdens de opnames van het vijfde seizoen gespot. Ook bevestigden de showrunners Ildy Modrovich en Joe Henderson de terugkeer van Eve. “We zijn zo blij dat Eve terug is. Toen we haar voor de laatste keer zagen brak Eve het hart van Maze. Dus een reünie tussen deze twee favorieten demonen zal soepeltjes moeten verlopen… toch?”

God in slotseizoen

Ondertussen wordt steeds meer duidelijk over het vijfde en tevens laatste seizoen van Lucifer. Zo werd eerder al bekend dat ook God zijn opwachting maakt in het slotseizoen. De rol wordt vertolkt door Dennis Haysbert. Ook krijgt het laatste seizoen een musical-aflevering en wordt seizoen 5 opgesplitst in twee delen. Een releasedatum is nog niet bekend.

Wil jij als eerste weten wanneer Lucifer seizoen 5 op Netflix België komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?