Laatste Nieuws

Verrassend nieuws: Vikings: Valhalla nu al verzekerd van drie seizoenen

De spin-off van Vikings is nu al een groot succes. Alhoewel het eerste seizoen van de serie nog niet eens is verschenen, is nu al duidelijk geworden dat Vikings: Valhalla in ieder geval drie seizoenen krijgt op Netflix. De opnames van Vikings: Valhalla zijn al in volle gang.

Vooruit in de tijd

De spin-off Vikings speelt zich af na de originele reeks van History Channel. De reguliere serie kreeg uiteindelijk zes seizoenen, waarna Netflix besloot de serie op een andere manier door te laten gaan. Voor Vikings: Valhalla wordt een tijdsprong gemaakt van honderd jaar. We volgen dan ook een nieuwe generatie vikingen.

Drie seizoenen

Het einde van Vikings is nog lang niet in zicht. Nu is tenslotte duidelijk geworden dat Vikings: Valhalla minimaal drie seizoenen krijgt. De eerste twee seizoenen zijn zelfs al volledig geschreven en inmiddels is er al een begin gemaakt aan het derde seizoen. De opnames zijn al in volle gang. Voor nu staan er alvast 24 afleveringen op het programma. Wanneer Vikings: Valhalla naar Netflix komt, is nog niet bekend.

Wil jij als eerste weten wanneer Vikings: Valhalla op Netflix in België komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?