Laatste Nieuws

Verkort seizoen Chesapeake Shores én spin-off film aangekondigd

Chesapeake Shores

Chesapeake Shores is nog niet afgelopen. Van de zoetsappige serie verscheen in oktober al de laatste aflevering van het derde seizoen, waarna het lange tijd stil bleef. Nu kwam Hallmark toch met goed nieuws, al is er wel gelijk een duidelijke kanttekening.

Slotseizoen Chesapeake Shores

Netflix heeft de streamingrechten van Chesapeake Shores en bracht de episodes afgelopen jaar dan ook telkens nog dezelfde week in België. Daar mogen we dit jaar dus opnieuw op hopen wanneer het vierde seizoen zal worden uitgezonden door Hallmark in de Verenigde Staten. Maar is het vierde seizoen gelijk het laatste seizoen? Dat is mogelijk het geval, want de vierde campagne bestaat uit slechts zes afleveringen. De voorgaande seizoenen waren telkens tien episodes.

Spin-off film

Daarnaast heeft Hallmark een spin-off film aangekondigd, wat zomaar de aanzet kan zijn voor een herstart van Chesapeake Shores. In de film draait het om de O’Brien-zussen Abby, Bree en Jess, gespeeld door Meghan Ory, Emilie Ullerup en Laci Mailey. Wanneer die film verschijnt, is nog niet duidelijk. Ook niet of deze op Netflix zal verschijnen.

Wil je als eerste op de hoogte gebracht worden als Chesapeake Shores seizoen 4 op Netflix staat? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!