Laatste Nieuws

USA Network cancelt Dare Me, makers zoeken ‘nieuw huis’

De toekomst van Dare Me is zeer onzeker geworden. USA Network heeft namelijk besloten om geen nieuw seizoen van de serie te laten maken. Begin dit jaar was de reeks te zien op USA Network in de Verenigde Staten, Netflix mocht de reeks vervolgens mondiaal streamen.

USA Network gooit de boel om

Bij USA Network is een koerswijziging gaande. De zender die bekend is van onder meer Suits wil zich meer toe gaan leggen op live-programma’s en non-scripted shows. Een direct gevolg is dat nu onder meer de serie Dare Me is gecanceld na één seizoen. Dit staat wat haaks op de toch wel positieve ontvangst van de reeks.

Nieuw thuis gezocht

De makers zijn dan ook begonnen aan hun zoektocht om Dare Me een nieuw leven in te blazen. Mogelijk wil een andere televisiezender óf streamingdienst de rechten overnemen om zo (minimaal) een tweede seizoen te laten maken. Dit gebeurde in het recente verleden met diverse series waaronder Brooklyn Nine-Nine, One Day at a Time, Lucifer en Designated Survivor. De laatste twee series werden gecanceld door FOX en ABC, waarna Netflix besloot een nieuw seizoen te laten maken.

Cheerleaders

Hier zullen de makers van Dare Me nu ook op hopen, al is het afwachten. In Dare Me draait het om een groep cheerleaders. Eén hiervan plant een wraakactie tegen de kliek die haar uit het team heeft gezet. Ondertussen sneuvelen relaties en veranderen verhoudingen. De serie is gebaseerd op de gelijknamige roman.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?