Laatste Nieuws

Update van Netflix-app biedt optie voor delen via Instagram Stories

Netflix Instagram Delen

Netflix heeft een nieuwe update doorgevoerd. Door gebruik te maken van de nieuwe share-functie is het mogelijk om series, films en documentaires te delen via Instagram Stories. Zo houd je jouw volgers eenvoudig op de hoogte van de titels die je bekijkt op Netflix.

Delen op Instagram Stories eerst op iOS

Netflix heeft de nieuwe functie al uitgerold in de iOS app. Daardoor kunnen gebruikers van onder andere een iPhone al aan de slag met delen via Instagram Stories. Zodra je een film of serie hebt gevonden waar je graag wat over deelt, klik je op de share/delen button. Daar zul je zien dat de optie ‘delen op Instagram Stories’ is toegevoegd. Ook kun je zelf nog een tekst bijvoegen, bijvoorbeeld om je volgers aan te sporen die titel ook zeker te bekijken.

Android-versie onderweg

Netflix heeft momenteel de nieuwe functie alleen nog uitgerold voor iOS-apparaten, aan de update voor Android wordt nog gewerkt. “We zijn altijd op zoek naar manieren zodat gebruikers eenvoudiger met vrienden kunnen delen welke titel momenteel hun obsessie is. Het helpt elkaar ook om nieuwe titels te ontdekken.” Hieronder een video van hoe de nieuwe functie in zijn werk gaat.