Laatste Nieuws

Undercover-ster Tom Waes hint naar spin-off rond Bob

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan alweer het derde seizoen van Undercover. Terwijl we in België nog wachten op de release van het tweede seizoen op Netflix, zit men ondertussen niet stil. Daarbij krijgt hoofdrolspeler Tom Waes mogelijk ook nog eens een spin-off rond zijn personage.

Spin-off

Eerder werd al bekend dat Ferry Bouman een eigen film krijgt op Netflix. Sindsdien krijgt Waes regelmatig de vraag of hij niet jaloers is op zijn collega. Alhoewel de Vlaamse acteur niet al te veel kan vertellen, hint hij wel naar iets extra’s rond zijn personage. “Er zijn plannen om hier ook iets met mij te doen. Dus we zien wel, dat komt dan later wel”, hintte Waes naar een spin-off of film in gesprek met RTL Boulevard.

Undercover seizoen 2 op Netflix

In België wachten we ondertussen al enige tijd op de release van seizoen 2 van Undercover op Netflix. Daar lijken we echter nog wel even op te moeten wachten. Doordat het gaat om een co-productie tussen Netflix en VRT liggen de rechten ook deels in handen van VRT. Daardoor is het tweede seizoen eerst uitgezonden op tv.

Wanneer het tweede seizoen vervolgens naar Netflix in België komt, is nog onduidelijk. Ondertussen wordt er wel al gewerkt aan een derde seizoen. Seizoen 3 wordt in september op Netflix in Nederland verwacht. Ook dat seizoen zal in België eerst weer worden uitgezonden bij Eén alvorens het naar Netflix komt.

Wil jij als eerste weten wanneer Undercover seizoen 2 op Netflix België komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?