Laatste Nieuws

Undercover seizoen 3: Bob en Ferry staan weer oog in oog

Het derde seizoen van Undercover is op komst en de makers hebben nu bekendgemaakt wat we zoal mogen verwachten. Het tweede seizoen is recent op Netflix verschenen, terwijl het derde seizoen dit najaar zal worden gelanceerd. Zeker is dat Bob en Ferry weer met elkaar de strijd aan zullen gaan.

Nieuwe personages

Na het heftige tweede seizoen zit Ferry Bouman in de gevangenis en is het spel voor Bob uitgespeeld. Wegens wangedrag is hij ontslagen bij de politie. In het derde seizoen zien we beide heren terug én nieuwe personages. De Nederlandse actrice Nazmiye Oral en de Duitse Murat Seven zijn te zien als het Turkse echtpaar Serkan en Leyla Bulut, dat aan het hoofd staat van een geavanceerde drugsbende. Naast Nazmiye en Murat maken Wouter Hendrickx, Sarah Janneh, Yannick van de Velde, Gökhan Girginol en Gökhan Kizilbuga hun opwachting in het derde seizoen van Undercover.

Ferry komt vrij, Bob wacht een herkansing

Ferry komt vrij, maar ziet dat zijn plek aan de top van de xtc-wereld is ingenomen door een sterkere en sluwere bende die geleid wordt door het Turkse echtpaar Bulut. Wanneer een jonge undercoveragent wordt vermoord, beseft de politie dat er een mol in hun midden zit. Patrick Diericks doet Bob een voorstel: hij kan zijn rechtszaak laten verdwijnen als Bob opnieuw undercover gaat en als burgerinfiltrant de verrader weet te ontmaskeren in de bende van Serkan. Bob heeft geen keuze en gaat aan de slag. Maar dan staat hij al snel oog in oog met Ferry.

Bekijk de eerste beelden van Undercover seizoen 3

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?