Laatste Nieuws

Undercover 3 in november van start: Ferry en Bob moeten samenwerken

Het derde seizoen van Undercover gaat dit najaar van start. Met de eerste teaser is de releasedatum bekendgemaakt door zowel Eén als Netflix. Vanaf november is het zover en ontstaat een zeer verrassende samenwerking tussen twee aartsvijanden.

Undercover seizoen 3 start in november

In november is het zover. Het langverwachte derde seizoen van Undercover zal op zondag 21 november van start gaan. Het seizoen is wel korter, namelijk acht in plaats van tien afleveringen zoals in de eerste seizoenen. Iedere zondag is er een nieuwe episode, die in Vlaanderen wordt uitgezonden op Eén.

Bob en Ferry moeten samenwerken

Ferry Bouman komt vervroegd vrij uit de gevangenis, terwijl de carrière van Bob voorbij lijkt na zijn mislukte undercoveracties. Als een jonge undercoveragent wordt vermoord, krijgt Bob een nieuwe kans. Slaagt hij erin om het Turkse echtpaar Serkan en Leyla Bulut, de nieuwe drugsbaronnen, ten val te brengen.. dan wordt zijn strafdossier in de prullenbak gegooid. Ferry wil de familie Bulut aan de kant hebben om zelf weer de macht in handen te krijgen. Zo ontstaat er een samenwerking die tot dit moment niet voor te stellen was. Na een stevige knokpartij slaan Bob en Ferry de handen in één… tenminste voor zolang het duurt!

Wanneer komt Undercover seizoen 3 op Netflix in België?

De vraag is vervolgens, wanneer komt Undercover seizoen 3 op Netflix in België? Dit zal hoogstwaarschijnlijk weer even duren. Het tweede seizoen werd exact een jaar na de release op Eén op Netflix toegevoegd. De verwachting is dan ook dat dit ook voor het derde seizoen het geval zal zijn. In het vierde kwartaal van 2022 zal het dus zover zijn.

Bekijk de teaser van Undercover seizoen 3

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?