Laatste Nieuws

Ultimate Beastmaster seizoen 3 verschijnt nog deze maand

Netflix heeft een razendsnelle aankondiging gedaan wat betreft Ultimate Beastmaster seizoen 3. Het derde seizoen van de serie verschijnt nog deze maand bij de streamingdienst en wel op 31 augustus. Seizoen 3 krijgt de naam Ultimate Beastmaster: Survival of the Fittest mee en kent een aantal aanpassingen ten opzichte van de eerste twee seizoenen.

Sylvester Stallone

Sylvester Stallone heeft Ultimate Beastmaster bedacht. Daarnaast is hij ook de producer van het programma dat tot op heden al een groot succes bleek bij Netflix. Toch is nu voor seizoen 3 gekozen om het één en ander aan te passen ten opzichte van de eerdere twee seizoenen.

Ultimate Beastmaster seizoen 3

Het derde seizoen van Ultimate Beastmaster verschijnt op 31 augustus bij Netflix. Een razendsnelle release, gezien rekening gehouden werd met een release tijdens de feestdagen van 2018. Aan het derde seizoen doen een aantal nieuwe landen mee: het Verenigd Koninkrijk en Australië. Ook de Verenigde Staten, Brazilië, Frankrijk, Italië, Mexico en Zuid-Korea keren terug.

De grootste verandering vinden we echter terug in het parcours. De deelnemers staan voor nieuwe hindernissen en slechts één deelnemer per land kan de finaleronde halen. Hieronder vind je alvast de eerste beelden van seizoen 3.