Laatste Nieuws

Tweede seizoen van GLOW aangekondigd

GLOW Netflix

Er komt een tweede seizoen van GLOW. De serie van Orange Is The New Black-bedenker Jenji Kohan maakte twee maanden geleden zijn debuut op Netflix. Het verhaal over vrouwenworstelen in de jaren tachtig werd goed ontvangen, waardoor het wachten was op meer seizoenen.

Opnieuw tien episodes

Veel hoofdrolspelers lieten al weten graag verder te gaan en nu is ook de knoop doorgehakt door Netflix. In 2018 zal er een tweede seizoen verschijnen, net zoals in de eerste campagne zullen er tien afleveringen worden gemaakt. GLOW draait om een groep vrouwen die in de jaren tachtig aan de slag gaan met de allereerste vrouwelijke worstelshow.

Gorgeous Ladies Of Wrestling

Ruth Wilder (gespeeld door Alison Brie) heeft het als actrice moeilijk en solliciteert daarom bij de worstelshow. Daar ontmoet ze een flink aantal buitenbeentjes en samen wacht een zware maar vooral grappige tocht een grote show op te zetten met de Gorgeous Ladies Of Wrestling. Hierdoor blijft het druk voor Kohan en de andere producers, ze maken namelijk ook Orange is the New Black dat volgend jaar met een zesde seizoen zal terugkeren. Beide series worden in de zomer van 2018 verwacht.

Krijg je onze nieuwsbrief al?
Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?