Laatste Nieuws

Tweede deel Suits seizoen 7 kent releaseperiode op Netflix

Netflix heeft bekendgemaakt wanneer het tweede deel van seizoen 7 verschijnt. Op 12 juli verscheen het eerste deel van het zevende seizoen online, maar sindsdien is het stil rondom de reeks. Nu weten we eindelijk dat we het tweede deel van seizoen 7 in 2020 mogen verwachten.

Suits

Suits is een Amerikaanse dramaserie waarin het in eerste instantie draaide om Mike. Als alles in zijn leven mis dreigt te gaan en hij inmiddels werkzaam is als drugsleverancier, wordt hij op de hielen gezeten. In zijn vlucht voor de politie komt hij in het kantoor van Harvey Specter terecht.

Terwijl hij net bezig is met het afnemen van sollicitaties besluit ook de briljante Mike een poging te wagen. Hij bluft de boel bij elkaar en wordt nog aangenomen ook. Dan blijkt al snel dat aangenomen worden veel makkelijker is dan geheim houden dat hij helemaal niet heeft gestudeerd.

Slotseizoen Mike en Rachel

Met de laatste afleveringen van seizoen 7 nemen we ook afscheid van Mike Ross en Rachel Zane. Patrick Adams besloot de serie te verlaten om meer tijd door te brengen met zijn vrouw, terwijl Meghan Markle officieel stopte met acteren na haar huwelijk met prins Harry.

Suits seizoen 7 op Netflix

Netflix maakte aan het begin van het jaar bekend dat seizoen 7 op 12 juli 2019 zou worden toegevoegd aan het aanbod. Toen de afleveringen eindelijk verschenen, bleek dat het slechts om het eerste deel ging van tien afleveringen. De zes resterende afleveringen verschenen nog niet. Die blijken in 2020 alsnog te worden toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst. Een precieze releasedatum is nog niet genoemd, maar onze inschatting is januari of februari. Ditzelfde gebeurde namelijk een jaar geleden met het tweede deel van seizoen 6.

Wil jij als eerste weten wanneer Suits seizoen 7B op Netflix België komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?