Laatste Nieuws

Tweede deel Suits seizoen 6 in januari op Netflix

Suits Netflix

De resterende afleveringen van het zesde seizoen van Suits komen bijna naar Netflix. De streamingdienst voegde in de zomer het zesde seizoen toe, maar toen bleek het echter te gaan om slechts de eerste tien afleveringen. De resterende zes episodes komen in januari.

Forse onderbreking in seizoen 6

In de Verenigde Staten zat er ook een forse onderbreking tijdens het zesde seizoen. Liepen de eerste tien afleveringen van juli tot september, waarna de resterende episodes pas eind januari begonnen. De rechten van Netflix bleken eveneens deze forse pauze te bevatten. Daardoor werden de eerste tien afleveringen in de zomer toegevoegd en zal de rest nu dus pas in januari verschijnen.

Suits seizoen 7 hetzelfde verhaal?

Als we kijken naar het uitzendschema van het zevende seizoen van Suits, is in de Verenigde Staten een nog grotere pauze geweest. Waar de eerste tien afleveringen in de zomer van 2017 werden uitgezonden, begon het tweede deel van het zevende seizoen pas in maart 2018. Mocht Netflix dezelfde rechtendeal kunnen maken voor het zevende seizoen, dan is de kans dus groot dat er opnieuw een flinke tijd zal zitten tussen de twee delen van het seizoen.

Wil je als eerste de exacte verschijningsdatum weten van Suits seizoen 6B? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!