Laatste Nieuws

Trapped krijgt derde seizoen als Entrapped

Netflix heeft bekendgemaakt dat Trapped een derde seizoen krijgt. Voor seizoen 3 van de serie wordt echter een andere naam aangenomen. Het vervolgseizoen gaat namelijk door het leven onder de naam Entrapped.

IJsland

Met Trapped heeft Netflix een succesvolle serie uit IJsland te pakken. We komen in een gigantische sneeuwstorm terecht waardoor een dorp ‘trapped’ komt te zitten. Niemand kan het dorpje uit en dat uitgerekend op het moment dat een moordenaar is losgeslagen in het dorp. Andri Olafsson krijgt de taak om de moordenaar op te sporen. In seizoen 2 moest Andri opnieuw in actie komen toen voor de ogen van een minister een gruwelijke aanslag gepleegd werd.

Entrapped

Vanaf het derde seizoen van Trapped gaat er het één en ander veranderen. Voor het eerst wordt Netflix betrokken bij de productie. Daarnaast gaat seizoen 3 verder onder een andere naam. Vanaf 2021 kunnen we aan de slag met Entrapped. De reden van die naamsverandering is niet bekend. Wel is er al iets bekendgemaakt over het verhaal voor het derde seizoen.

Andri en Henrika

Andri keert terug om de handen in één te slaan met Hinrika. Het duurt niet lang voordat ze betrokken raken bij een strijd tussen twee rivaliserende groepen die het voorzien hebben op specifieke stukken land. De strijd leidt al snel tot een eerste dode waarna Andri in actie komt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?