Laatste Nieuws

Trailers voor nieuwe Black Mirror-verhalen verschenen

Black Mirror seizoen 5

Netflix heeft drie trailers naar buiten gebracht van de nieuwe Black Mirror verhalen. Tegelijkertijd verschenen trailers van Rachel, Jack and Ashley Too, Smithereens en Striking Vipers. Het vijfde seizoen van de reeks is vanaf 5 juni te bekijken op Netflix en telt drie afleveringen.

Black Mirror: Smithereens

Black Mirror is een anthologieserie waardoor we in iedere aflevering worden meegenomen in een compleet nieuw verhaal. De eerste daarvan draait om Smithereens waarin Andrew Scott een taxi-chauffeur is. Het gaat niet goed met hem en als taxichauffeur vindt hij het moeilijk dat een gewoon gesprek door telefoontjes niet meer mogelijk is. Als hij vervolgens het woord ‘Smithereens’ hoort, gaat het verkeerd.

Black Mirror: Rachel, Jack and Ashley Too

Met Miley Cyrus in de hoofdrol wordt ook van Racket, Jack and Ashley Too veel verwacht. Voor dit verhaal zien we Cyrus als Ashley. Ze brengt een robot uit genaamd Ashley Too waarmee fans in contact kunnen komen met hun favoriete popster. De robot gaat echter al snel te ver en dat heeft grote gevolgen.

Black Mirror: Striking Vipers

Tot slot is het de buurt aan Striking Vipers waarbij twee voormalig schoolvrienden elkaar na lange tijd weer tegen komen. Wat ze dan nog niet weten, is dat hun nieuwe ontmoeting zorgt voor gebeurtenissen die alles in hun leven veranderen.