Trailers

Trailer voor laatste afleveringen BoJack Horseman verschenen

Het einde van BoJack Horseman is in aantocht op Netflix. De laatste afleveringen van de animatiereeks worden op vrijdag 31 januari toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst. In aanloop naar die datum is nu de officiële trailer gelanceerd.

Komische animatieserie

Netflix heeft na zes seizoenen besloten de stekker uit BoJack Horseman te trekken. Het leek er lange tijd op dat de tragisch komische animatieserie langer door zou gaan, maar afgelopen zomer werd dan toch besloten om de reeks te beëindigen. Iets waar maker Bob-Waksberg niet heel blij mee was.

Annulering

“Toen we begonnen met BoJack, was het Netflix-model zo dat de show de tijd kreeg om een publiek te vinden en om een publiek op te bouwen. Ik weet dat mij gezegd werd: ‘We verwachten dat de grootste dag van BoJack Horseman seizoen 1 zal zijn wanneer we seizoen 2 uitbrengen. We kregen niet gelijk groen licht voor een tweede seizoen, maar dat was de gedachte. Dat deze dingen tijd nodig hebben om te groeien. Ik denk dat het jammer is dat Netflix afstand heeft genomen van dat model”, vertelde Bob-Waksberg. Recent zag hij ook Tuca & Bertie stranden.

Bekijk de slottrailer van BoJack Horseman

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?