Trailers

Trailer Virgin River seizoen 3 verschenen

Netflix heeft de officiële trailer van Virgin River seizoen 3 naar buiten gebracht. Vanaf 9 juli kunnen we in één keer aan de slag met tien nieuwe afleveringen van de romantische dramaserie. Om alvast een glimp te krijgen van wat we van seizoen 3 mogen verwachten, kunnen we nu alvast een kijkje nemen naar de trailer.

Romantiek en problemen

Het derde seizoen van Virgin River zit vol met romantiek én problemen. Zo zien we in de trailer in ieder geval dat Jack zijn schotwond overleeft. Hij is razendsnel naar het ziekenhuis gebracht en in een volgend shot zien we hem alweer achter de barbecue staan. Terwijl Jack en Mel in seizoen 3 steeds dichter naar elkaar toegroeien, blijven er ook problemen tussen de twee. Jack is inmiddels vader geworden van een tweeling van Charmaine, maar ondertussen denkt ook Mel aan kinderen. Jack betwijfelt of hij dat momenteel wel ziet zitten. Ondertussen is de gezondheidstoestand van Doc zorgwekkend en ziet het er ook niet goed uit voor Christopher in de trailer.

Virgin River seizoen 3 op Netflix

Het derde seizoen van Virgin River wordt op 9 juli in één keer toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Seizoen 3 telt opnieuw tien afleveringen. Nog voor de release van seizoen 3 verschenen er al geruchten dat er ook een vierde seizoen zal komen. Het einde van Virgin River lijkt dan ook nog lang niet in zicht. Hieronder bekijk je alvast de officiële trailer voor seizoen 3.

Niets missen van Virgin River? Volg deze Facebook groep!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?