Laatste Nieuws

Trailer The Red Sea Diving Resort met Chris Evans verschenen

Netflix voegt later deze maand de film The Red Sea Diving Resort toe aan zijn aanbod. De hoofdrol in de gloednieuwe film is weggelegd voor niemand minder dan Chris Evans, beter bekend als Captain America. Vanaf 31 juli kunnen we aan de slag met de film en nu al is de officiële trailer verschenen.

Waargebeurde reddingsmissies

The Red Sea Diving Resort is een thrillerfilm gebaseerd op feiten. In de film worden we meegenomen naar het verhaal van een groep internationale agenten en dappere Ethiopiërs die aan het begin van de jaren ’80 een vakantieoord in Soedan als façade gebruiken om duizenden vluchtelingen naar Israël te smokkelen. De hoofdrol is voor Chris Evans die we de laatste jaren leerden kennen als Captain America. Hij speelt Ari Levinson.

Andere rollen in de film zijn er onder meer voor de Nederlandse acteur Michiel Huisman die Jacob ‘Jake’ Wolf speelt. Daarnaast zijn ook Michael Kenneth Williams (Kabede Bimro), Haley Bennett, (Rachel Reiter) Alessandro Nivola (Sammy Navon) Chris Chalk (Abdel Ahmed), Greg Kinnear (Walton Bowen) en Ben Kingsley (Ethan Levin) in de film te zien.

Bekijk de trailer van The Red Sea Diving Resort

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?