Laatste Nieuws

Trailer The Knight Before Christmas verschenen

Netflix heeft de officiële trailer van The Knight Before Christmas gelanceerd. De film wordt dit jaar één van de kerstfilms waar hoge verwachtingen voor zijn. De hoofdrol is niet voor niets voor Vanessa Hudgens. Zij wordt bijgestaan door Josh Whitehouse. De trailer geeft nu al het ultieme kerstgevoel.

The Knight Before Christmas

De trailer van The Knight Before Christmas laat meteen zien wat we van de film mogen verwachten. “We groeien allemaal op met fantasieën over het vinden van ware liefde bij een ridder te paard om daarna lang en gelukkig te leven”, trapt de trailer af.

Dan zien we hoe lerares Brooke per ongeluk een mand aanrijdt die midden op de weg staat in een ridderpak. Niemand weet wie hij is en wat hij op die plek doet. In het ziekenhuis denken ze dat hij een hersenschudding heeft overgehouden aan het ongeval. Sir Cole vertelt iedereen namelijk dat hij een ridder uit de middeleeuwen is.

Ondanks dat Brooke het verhaal van Cole niet gelooft, besluit ze hem wel te verzorgen tot hij beter is. Hoe langer ze met hem omgaat, hoe meer ze echter begint te twijfelen aan haar eigen oordeel. Is hij misschien toch een ridder die op magische wijze naar de toekomst is gereisd? Als de twee verliefd op elkaar worden, is het wachten tot de waarheid wordt onthuld.

The Knight Before Christmas op Netflix

The Knight Before Christmas wordt op 21 november toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Ook vorig jaar had Vanessa Hudgens al de hoofdrol in een kerstfilm. Zij speelde toentertijd in The Princess Switch waar volgend jaar een vervolg van komt.

Deze kerstfilms komen in 2019 op Netflix

Bekijk de trailer van The Knight Before Christmas

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?