Trailers

Trailer Stranger Things seizoen 4B zorgt voor rillingen

De finale van Stranger Things seizoen 4 komt over tien dagen op Netflix. De twee resterende episodes, goed voor vier uur, moet duidelijk maken hoe de strijd zal aflopen tussen Eleven en Vecna. En als we af mogen gaan op de zojuist verschenen trailer wordt het een hele zware opgave.

Your friends has lost!

*Let op: spoilers* Een kleine maand geleden verschenen de eerste zeven afleveringen van Stranger Things seizoen 4. De vriendengroep werd opgesplitst tussen Californië en Indiana, terwijl Hopper in een Russisch gevangeniskamp zat. Zeven lange episodes verder is er een gruwelijke strijd ontbrand. Het verleden van Eleven is eindelijk ontrafeld en ook hoe Vecna is ontstaan. Nu wil Vecna afrekenen met alles en iedereen die iets geeft om Eleven.

Vecna vs Eleven

Aan haar om de klus te klaren, maar dat wordt heel lastig. Want Vecna is duidelijk in de trailer voor seizoen 4B: “Your Friends has lost!”. De achtste aflevering duurt 1 uur en 25 minuten, de grote finale zelfs 2 uur en 20 minuten. Het wordt dan ook nog een volle avond horror met Stranger Things seizoen 4B.

Bekijk de trailer van Stranger Things seizoen 4B

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?