Trailers

Trailer Stranger Things seizoen 4 eindelijk verschenen

Stranger Things seizoen 4 is nu echt aanstaande en in aanloop naar de release is nu de trailer verschenen. Het vierde seizoen van Stranger Things is in twee delen geknipt. Op vrijdag 27 mei komen de eerste afleveringen, daarna gaat het verder op 1 juli.

Lange wachten voorbij

De trailer geeft ons nu een eerste volledige blik op het vierde seizoen. Daarmee komt een einde aan drie jaar wachten op het vervolg, door de pandemie lagen de opnames namelijk heel lang stil. In februari 2020 bracht Netflix namelijk al het goede nieuws naar buiten dat Hopper nog leefde. Toen was de planning dat eind 2020 het nieuwe seizoen zou verschijnen, maar alles liep anders.

Creel House

In het vierde seizoen zullen we de groep opgesplitst zien, maar is de grote vraag of iedereen weer bij elkaar komt. Duidelijk is in ieder geval dat de zoektocht naar Hopper een groot deel van het verhaal zal innemen. Ook het nieuwe huis waar de groep in woont is allerminst veilig, want we hebben al kennis mogen maken met het spookachtige Creel House.

Seizoen 5 wordt het slotstuk

Recent hebben de makers van Stranger Things bekendgemaakt dat er ook een vijfde seizoen komt, alleen dat dit wel het laatste seizoen zal worden. De broers Duff gaven direct al een hint dat er wel wordt gekeken naar spin-offs, want het universum waar Stranger Things zich in af speelt biedt nog heel veel mogelijkheden.

Bekijk de trailer van Stranger Things seizoen 4

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?