Trailers

Trailer Stranger Things seizoen 3 toont nieuw monster

Het derde seizoen van Stranger Things verschijnt deze zomer en Netflix heeft nu de eerste trailer gelanceerd. Daarin leren we een nieuw monster kennen en de problemen waar de kinderen uit Hawkins mee te maken krijgen. Inmiddels is nog een nieuwe trailer verschenen. Die ‘laatste trailer’ heeft veel indruk gemaakt op fans van de reeks.

‘We zijn geen kinderen meer’

De groep is weer een jaar ouder en daarmee zijn ze ook weer verder in hun ontwikkeling. Ze zijn zoals ze zelf zeggen ‘geen echte kinderen meer’, alleen niet iedereen kan de stap naar volwassen worden even makkelijk zetten. Ondertussen heben ze hun eerste baantjes en gaan op avontuur.

Zomer in plaats van winter

De eerste twee seizoenen van Stranger Things speelden zich af in de wintermaanden. Dat is nu wel anders, want het is hartje zomer in Hawkins. Het derde seizoen van Stranger Things verschijnt op Independence Day, 4 juli, en dit is ook de dag waar het in de serie vooral om draait.

Nieuw monster in Starcourt Mall

We zijn aanbeland in de zomer van 1985 en het winkelcentrum Starcourt Mall heeft een prominente rol. Ze hebben er hun vakantiebaantje of genieten van de zomervakantie. Maar lang veilig blijft het niet, want er duikt al snel een nieuw monster op.

Bekijk de trailer van Stranger Things 3

Bekijk de trailer trailer van seizoen 3

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?