Trailers

Trailer slotseizoen Lucifer gelanceerd: Vuurwerk gegarandeerd

De trailer voor het zesde seizoen van Lucifer is door Netflix gelanceerd. De serie komt over precies een maand tot een besluit en nu zijn de beelden alvast verschenen om ons op te kunnen warmen. En om theorieën te ontwikkelen hoe het af gaat lopen met Lucifer en Cloe.

In september terug met Dan

Op 10 september zal het zesde seizoen van Lucifer verschijnen. Dit is veel sneller dan verwacht, want het tweede deel van seizoen 5 werd pas eind mei gelanceerd. Daarin dook God op en wist Lucifer zijn familie te overtuigen wie de leiding over moest nemen van hun vader. Het liep alleen niet goed af voor Dan Espinoza en zijn lot voor seizoen 6 was onzeker. Inmiddels is nu dus duidelijk dat er voor hem wel een rol is weggelegd in het slotseizoen.

Tijdsprong voor seizoen 6

In het zesde seizoen zal er een tijdsprong worden gemaakt en draait het uiteraard weer om Lucifer en Cloe. Gaan ze samen eindigen? De showrunners spraken hier al over na seizoen 5B. “Ze zijn nu echt in hun relatie en dat brengt ze vanzelf op nieuwe problemen. Want alleen in sprookjes leefden ze nog lang en gelukkig. Er komen dingen op je pad en obstakels om te overwinnen. En dit heeft altijd invloed op je relatie.”

Bekijk de trailer van Lucifer seizoen 6

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?