Laatste Nieuws

Trailer slotseizoen Homeland verschenen

De release van het achtste seizoen van Homeland laat even op zich wachten, maar eindelijk kunnen we aan de slag met de officiële trailer van het seizoen. Carrie Mathison en Saul Berenson keren terug voor een laatste seizoen in het slotseizoen van de reeks van Showtime.

Nieuwe reis

Voor het laatste seizoen van Homeland wordt afscheid genomen van de Verenigde Staten. Seizoen 8 speelt zich namelijk af in Afghanistan. Daar blijkt het steeds meer de vraag wie wel en wie niet te vertrouwen is. Zelfs Carrie lijkt inmiddels een dubbelrol te spelen.

Homeland seizoen 8 op Netflix

Eerder werd al bekend dat het wachten op Homeland seizoen 8 langer zou duren dan eerder gedacht. De uitzendingen van het slotseizoen gaan in de Verenigde Staten in februari 2020 van start. Daarna is het wachten tot de afleveringen worden toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Normaal zat er al snel een periode van een jaar tussen de release in de Verenigde Staten en in België. In dat geval moeten we rekening houden met een release begin 2021. Officiële uitspraken zijn daar echter nog niet over gedaan.

Wil jij als eerste weten wanneer Homeland seizoen 8 op Netflix België verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Bekijk de trailer van Homeland seizoen 8

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?