Trailers

Trailer romcom Falling Inn Love verschenen

Falling Inn Love Netflix

Netflix heeft de officiële trailer van Falling Inn Love gelanceerd. De romantische komedie wordt op 29 augustus toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst. In aanloop naar de release zien we alvast de eerste beelden.

Romcom

Falling Inn Love volgt Gabriela (Christina Milian). Het stadsmeisje is verwoest door een rechte breuk en problemen in haar leven. Na een eenzame avond vol wijn en Wi-Fi, besluit Gabriela zich in te schrijven voor een wedstrijd om een herberg te winnen. Tot haar grote verbazing ontvangt Gabriela het positieve nieuws dat ze gewonnen heeft.

Haar leven in San Francisco is voorbij en ze mag zich vestigen op de platteland van Nieuw-Zeeland. Haar droomt valt in duigen als de herberg één grote bouwval blijkt. Ze komt op het plan om het pand op te knappen, te verkopen en terug te gaan naar de stad. Maar dan ontmoet ze een knappe vreemdeling.

Falling Inn Love op Netflix

De nieuwe romantische komediefilm Falling Inn Love wordt op 29 augustus toegevoegd aan het aanbod van Netflix. De producenten zijn Robyn Snyder, Mel Turner, Fernando Szew en Hannah Pillemer. De film is opgenomen in Nieuw-Zeeland.

Bekijk de trailer van Falling Inn Love