Trailers

Trailer Riverdale seizoen 4 verschenen

De release van het vierde seizoen van Riverdale staat voor de deur. Vanaf 10 oktober kunnen we op Netflix wekelijks aan de slag met nieuwe afleveringen van de reeks. In aanloop naar de release van het nieuwe seizoen is inmiddels een trailer verschenen die heel wat nieuwe vragen oproept.

Vermissing Jughead

In het vierde seizoen van Riverdale komen Archie, Betty, Veronica en Jughead in senior year terecht. Zich rustig voorbereiden op het leven na de middelbare school zit er voor dit viertal echter niet in. Uit de trailer blijkt al dat er een zoektocht wordt gestart naar Jughead. Hij is vermist en ook zijn vrienden helpen mee zoeken. Ondertussen zien we ook hoe Betty in de trailer wordt neergeslagen met een geweer en dat er opnieuw donkere geheimen meespelen in seizoen 4 van Riverdale.

Riverdale seizoen 4 op Netflix

Riverdale keert op 9 oktober terug bij The CW voor nieuwe afleveringen. Binnen 24 uur na de release in de Verenigde Staten wordt de aflevering ook toegevoegd aan het aanbod van Netflix in België. Vanaf donderdag 10 oktober kunnen we dan ook aan de slag met nieuwe afleveringen van de reeks.

Bekijk de trailer