Laatste Nieuws

Trailer nieuwe seizoenen DC-series Arrow, The Flash en Black Lightning verschenen

The CW heeft tijdens San Diego Comic Con trailers naar buiten gebracht van zijn DC-series. Arrow, The Flash en Black Lightning konden allen rekenen op de eerste beelden van hun nieuwe seizoen. In het geval van Arrow betekent het het laatste seizoen van de reeks.

DC-series

The CW heeft San Diego Comic Con gebruikt om zijn DC-series te voorzien van nieuwe informatie en trailers. Om te beginnen verscheen een teaser video voor het slotseizoen van Arrow waarin we worden meegenomen in het verleden van Oliver Queen. We zien van wie hij gehouden heeft en wie hij verloren heeft in de afgelopen jaren, totdat we aankomen op het moment dat we vertrouwde gezichten die hij tegenkomt terwijl hij zijn belofte aan The Monitor nakomt.

The Flash en Black Lightning

Naast de trailer van Arrow zijn ook trailers verschenen van Black Lightning en The Flash. The Flash is later dit jaar toe aan alweer zijn zesde seizoen bij The CW, terwijl Black Lightning toe is aan zijn derde seizoen. Voor Black Lightning is het de vraag of de serie in de toekomst ook wordt toegevoegd aan de Arrowverse. Hoofdrolspeler Cress Williams vertelde: “Maar niets officieel. Maar er komt een punt dat ik er niet meer van op zou kijken.”

Trailer Arrow seizoen 8

Trailer The Flash seizoen 6

Trailer Black Lightning seizoen 3