Laatste Nieuws

Trailer La Casa de Papel seizoen 4 verschenen

Het wachten op het vierde seizoen van La Casa de Papel seizoen 4 is bijna voorbij. Vanaf 3 april kunnen we op Netflix aan de slag met gloednieuwe afleveringen van de reeks. In aanloop naar de release van dat nieuwe seizoen heeft de streamingdienst de officiële trailer naar buiten gebracht.

Groot gevaar

De spanning in La Casa de Papel is flink toegenomen. Nadat in het eerste seizoen de Koninklijke Munt van Spanje werd overvallen, is de groep inmiddels veel verder. Voor een aantal overvallers ziet het er niet goed uit. Zo vreest de Professor ervoor dat Lissabon is geëxecuteerd en ook is het onduidelijk hoe het nu is met Nairobi. Lukt het de groep om één van de moeilijkste situaties uit hun bestaan te verwerken? En in hoeverre brengt het hun missie in gevaar?

6 prangende vragen voor La Casa de Papel seizoen 4

Trailer seizoen 4

Netflix heeft de officiële trailer van het vierde seizoen van La Casa de Papel gelanceerd. We mogen ons opmaken voor acht nieuwe afleveringen. Op vrijdag 3 april worden die nieuwe episodes in één keer toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Hieronder bekijk je de trailer.

Bekijk de trailer van La Casa de Papel seizoen 4

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?