Trailers

Trailer La Casa de Papel seizoen 3 verschenen

La Casa de Papel Netflix

Netflix heeft de officiële trailer van La Casa de Papel seizoen 3 naar buiten gebracht. De streamingdienst had de trailer al aangekondigd en nu kunnen we echt aan de slag met de eerste beelden van het langverwachte derde seizoen. En wordt ook duidelijk wat de groep te wachten staat.

Overleven is de grote klus

Het derde seizoen van La Casa de Papel is nu echt onderweg naar Netflix. Waar het derde seizoen om gaat draaien was lang onduidelijk, al waren er vol op geruchten. Eerder dit jaar meldde SpanjeVandaag al dat het team voor de klus staat om Banco de España te overvallen.

Geen makkelijk klus, want de Spaanse bank heeft zijn zwaar beveiligde kluizen 48 meter onder het stadsplein liggen. Die kluizen zijn beveiligd door gangen die binnen no time kunnen vol lopen met water uit de ondergrondse rivieren in Madrid. Hier blijkt een kern van waarheid in te zitten.

Releasedatum La Casa de Papel seizoen 3 op Netflix

Het derde seizoen van La Casa de Papel wordt op 19 juli in één keer toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst. Het derde seizoen telt in totaal acht afleveringen. Daarin gaat de groep opnieuw bij elkaar komen, omdat Rio gevangen is genomen. Hij is gevonden door de politie en de groep besluit om vol in de aanval te gaan. En daardoor wordt het nog heftiger dan hiervoor! Hieronder is alvast de eerste officiële trailer te bekijken.

Trailer La Casa de Papel seizoen 3