Trailers

Trailer Grace and Frankie seizoen 5 verschenen

Jane Fonda Lily Tomlin Grace and Frankie Netflix

Netflix heeft een trailer uitgebracht voor het vijfde seizoen van Grace and Frankie. Vanaf vrijdag 18 januari kunnen we verder met de verhalen van Grace and Frankie. De trailer lost de cliffhanger van seizoen 4 alvast op.

Beste vriendinnen

Grace (Jane Fonda) en Frankie (Lily Tomlin) spelen de hoofdrol in de Amerikaanse serie van Netflix. De twee zijn nooit beste vriendinnen geweest en niets wijst erop dat dat ooit zou kunnen gebeuren. Totdat hun mannen Robert (Martin Sheen) en Sol (Sam Waterston) uit de kast komen en ze bekend maken dat ze verliefd op elkaar zijn geworden. Als de mannen een scheiding aanvragen, groeien Grace en Frankie nader tot elkaar.

De cliffhanger

De grote vraag die ons de afgelopen maanden bezighield was of Grace and Frankie ooit nog terug konden keren naar hun strandhuis. De twee waren naar een bejaardentehuis gebracht, waar ze al gauw merkten dat dat toch niets voor hun is. Eenmaal ontsnapt uit het bejaardentehuis en terug voor de deur van hun strandhuis, bleek dat te zijn verkocht door hun kinderen.

Grace and Frankie seizoen 5 op Netflix

Grace and Frankie seizoen 5 is vanaf vrijdag 18 januari te zien bij Netflix. Alle dertien nieuwe afleveringen worden die dag in één keer toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst. Duidelijk is al dat de dames terugkeren in hun strandhuis. Ook zien we onder meer Nicole Richie voorbij komen in de trailer.

Trailer Grace and Frankie seizoen 5