Trailers

Sky lost bloedstollende trailer Gomorra seizoen 5: De dag van afrekening

Sky heeft een indrukwekkende trailer gelost voor het slotseizoen van Gomorra. De Italiaanse crimeserie keert nog één keer terug voor gloednieuwe afleveringen. Met seizoen 5 nemen we afscheid van de succesvolle reeks. Met de officiële trailer worden we alvast meegenomen naar het verhaal van het slotstuk.

Ciro Di Marzio keert terug

Salvatore Esposito keert voor seizoen 5 terug als maffiabaas Gennaro ‘Genny’ Savastano. Hij komt in seizoen 5 oog in oog te staan met Marco D’Amora (Ciro Di Marzio) van wie lange tijd gedacht werd dat hij dood is. Dat blijkt niet het geval en met het slotseizoen is ‘de dag van afrekening aangebroken’.

Producent Riccardo Tozzi liet eerder al weten dat seizoen 5 opnieuw spectaculair wordt. “Ik denk dat dat geweldig zou zijn. Iedere keer hebben we geprobeerd iets anders te doen. Voor seizoen vijf hebben we opnieuw iets speciaals gevonden. Het wordt donker en emotioneel.”

Gomorra seizoen 5 op Netflix

Sky heeft nu de officiële trailer gelanceerd van Gomorra seizoen 5. Het wachten is dan ook tot de serie van start gaat in Italië. Pas zodra het volledig seizoen daar is uitgezonden, kunnen de afleveringen naar Netflix in Nederland komen. De afleveringen staan gepland om vanaf 19 november 2021 wekelijks uitgezonden te worden bij Sky.

Wil jij als eerste weten wanneer Gomorra seizoen 5 op Netflix België komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Bekijk de trailer

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?