Laatste Nieuws

Trailer van nieuwe film met Stranger Things-acteur David Harbour verschenen

Frankenstein’s Monster’s Monster, Frankenstein Netflix

Netflix heeft de eerste officiële trailer van Frankenstein’s Monster’s Monster, Frankenstein naar buiten gebracht. De hoofdrol in de nieuwe film is voor niemand minder dan David Harbour, die we in Stranger Things hebben gezien als Jim Hopper.

Fictieve versie van zichzelf

David Harbour heeft in Frankenstein’s Monster’s Monster, Frankenstein een heel andere rol dan in Stranger Things. De acteur speelt een fictieve versie van zichzelf en zijn vader. Als Harbour beelden ontdekt van een rampzalige tv-productie die afkomstig zijn van zijn acterende vader, gaat hij graven in de geheimen van zijn familie. Dat levert onverwachte resultaten op. Het resultaat is een over de top verhaal met dramatische wendingen en veel mysterie en spanning.

Frankenstein’s Monster’s Monster, Frankenstein

Frankenstein’s Monster’s Monster, Frankenstein wordt op 16 juli toegevoegd aan het aanbod van Netflix. De special heeft een lengte van nog geen half uur en bevat naast de rol van Harbour ook rollen voor onder meer Alfred Molina en Kate Berlant. John Levenstein (Arrested Development) is verantwoordelijk voor het scenario.

Trailer Frankstein’s Monster’s Monster, Frankenstein