Laatste Nieuws

Trailer en releasedatum The Witcher op Netflix verschenen

Netflix heeft de officiële trailer van The Witcher naar buiten gebracht. Het eerste seizoen van de reeks is in aantocht op Netflix en nu is eindelijk de langverwachte trailer gelanceerd. Ook is de officiële releasedatum bevestigd.

The Witcher

De verwachtingen voor The Witcher zijn hooggespannen. De hoofdrol is voor niemand minder dan Henry Cavill, bekend als Geralt uit The Witcher. We volgen hoe hij en zijn mensen zich voorbereiden op een missie waarbij ze het op moeten nemen tegen een reeks kwade krachten. In de reeks staat zwarte magie centraal, volgen we gigantische wezens en zien we politieke onrust. The Witcher wordt nu dan ook al een beetje gezien als het nieuwe Game of Thrones.

The Witcher op Netflix

Het wachten op The Witcher is bijna voorbij. Het Nederlandse Twitter-account maakte in september al per ongeluk de releasedatum van de serie bekend. Op 11 september liet het weten dat het nog 97 dagen wachten was dat de serie zou verschijnen. De datum kwam daarmee uit op 17 december. Die releasedatum blijkt nu toch niet helemaal te kloppen. Pas drie dagen later, op 20 december, gaat de serie echt in première.

Trailer The Witcher

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?