Laatste Nieuws

Trailer Emily in Paris seizoen 2 toont consequenties Emily

Het wachten op het tweede seizoen van Emily in Paris is bijna voorbij. De nieuwe afleveringen van het tweede seizoen komen als een vervroegd kerstcadeau op Netflix. Vanaf 22 december staat het tweede seizoen klaar bij de streamingdienst, maar nu kunnen we alvast aan de slag met de eerste beelden.

Consequenties

De cliffhanger van het eerste seizoen van Emily in Paris liet ons achter met een aantal vragen. Bijvoorbeeld hoe het nu verder moet met Emily nu ze een affaire heeft gehad met haar buurman, die ook nog eens het vriendje blijkt te zijn van haar eerste Franse vriendin genaamd Camille. Ze zal de consequenties van haar gedrag moeten dragen, terwijl ze ondertussen een nieuwe leuke man leert kennen.

Emily in Paris seizoen 2 op Netflix

Vanaf 22 december kunnen we op Netflix aan de slag met Emily in Paris seizoen 2. Om alvast voor te bereiden op het nieuwe seizoen, is nu de officiële trailer gelanceerd. Die trailer belooft nu al heel wat. Vooral omdat hij wordt afgesloten met de tekst: “Als je een jaar naar Parijs gaat, doe het dan goed.” Hieronder bekijk je de trailer.

Bekijk de trailer

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?