Trailers

Dirty John seizoen 2: The Betty Broderick Story

Het tweede seizoen van Dirty John is onderweg naar Netflix. In het nieuwe seizoen worden we meegenomen naar The Betty Broderick Story. USA Network heeft de episodes de afgelopen maanden uitgezonden in de Verenigde Staten, vanaf 14 augustus is Netflix aan de beurt.

John Meehan

In het eerste seizoen van Dirty John werden we meegenomen in het verhaal van John Meehan. De serie is ontstaan naar aanleiding van een podcast van Christopher Goffard. Dat leidde in seizoen 1 tot het waargebeurde verhaal over John en Debra Newell. Debra wordt stapelverliefd op John, maar weet dan nog niet dat hij een oplichter en sociopaat is.

Het eerste seizoen van Dirty John was nog te bekijken bij Bravo, maar voor seizoen 2 wordt verhuisd naar USA Network. Dat kan makkelijk, gezien het nieuwe verhaal volledig los staat van het eerste verhaal. De serie is dan ook een anthologieserie.

Dirty John: The Betty Broderick Story

Netflix de trailer gelanceerd van het tweede seizoen van Dirty John. Daarin worden we meegenomen naar het verhaal van Betty Broderick. Opnieuw gaat het om een liefdesverhaal dat compleet de fout in gaat. In seizoen 2 is Betty getrouwd met haar knappe college-vriend Dan.

De twee steunen elkaar door dik en dun en bouwen een mooi bestaan op. Tot er een andere vrouw in het leven komt van Dan, werknemer Linda. Met onderstaande trailer krijgen we alvast een kijkje in het nieuwe seizoen. In Amerika gingen de uitzendingen door alle coronaperikelen eerder van start dan gepland. Het seizoen is nu afgerond en zal half augustus op Netflix verschijnen

Bekijk de trailer van Dirty John seizoen 2

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?