Laatste Nieuws

Trailer Dark verklapt komst derde en laatste seizoen

Netflix heeft het één en ander naar buiten gebracht over de Duitse serie Dark. Door middel van een trailer en een interview met de makers is duidelijk geworden dat de serie voorzien gaat worden van een derde seizoen. Dat derde seizoen betekent ook het einde van de reeks.

Dark een trilogie

Netflix heeft op donderdag de officiële trailer naar buiten gebracht voor het tweede seizoen van Dark. Daarbij valt te lezen dat het tweede seizoen van de Dark-trilogie op 21 juni bij de streamingdienst verschijnt. De Duitse serie zal dus gaan bestaan uit in totaal drie seizoenen.

Volgens makers Jantje Friese en Baran Bo Odar was het altijd al de bedoeling dat Dark een trilogie zou worden. “Dark was in het concept altijd gepland als een tijdreistrilogie. Des te meer gelukkig waren we dat het eerste seizoen wereldwijd zo goed werd ontvangen. Dat gaf ons de tijd en ruimte om het plan uit te werken.” Zij werken achter de schermen dan ook alvast aan een derde seizoen waarin alle vragen worden beantwoord.

Releasedatum Dark seizoen 2 op Netflix

Op het tweede seizoen van Dark hoeven we niet lang meer te wachten. De Duitse serie waarin kinderen op onverklaarbare wijze uit het dorpje Winden verdwijnen keert op 21 juni terug voor zijn vervolg. Hieronder is alvast de trailer te bekijken.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?