Trailers

Trailer Bridgerton seizoen 2 verschenen

Netflix heeft de officiële trailer vrij van Bridgerton seizoen 2 vrijgegeven.  De veelgeprezen serie keert terug naar Netflix op 25 maart en vertelt het verhaal van Lord Anthony Bridgerton en zijn zoektocht naar liefde.

Anthony en zijn zoektocht

Gedreven door zijn plicht om de familienaam hoog te houden lijkt Anthony’s zoektocht naar een debutante die aan zijn onmogelijke eisen voldoet op niets uit te lopen. Maar dan arriveren Kate (Simone Ashley) en haar jongere zus Edwina (Charithra Chandran) Sharma uit India. Wanneer Anthony Edwina het hof begint te maken, ontdekt Kate de ware aard van zijn bedoelingen.

Nieuwste erfgenaam

Een echte liefdesmatch lijkt niet hoog op zijn prioriteitenlijstje te staan en ze besluit alles in het werk te stellen om de verbintenis tegen te houden. Echter lijken Kate en Anthony’s verhitte discussies hen alleen maar dichter bij elkaar te brengen, wat de zaken aan beide kanten niet makkelijker maakt. Ondertussen verwelkomen de Featheringtons hun nieuwste erfgenaam op hun landgoed terwijl Penelope (Nicola Coughlan) een diep geheim bewaart voor de mensen die het dichtst bij haar staan.

Bekijk de trailer van Bridgerton seizoen 2

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?