Trailers

Trailer After Life van Ricky Gervais verschenen

After Life Ricky Gervais Netflix

Vanaf 8 maart kunnen we aan de slag met After Life, een nieuwe serie van Ricky Gervais. In aanloop naar de nieuwe donkere komedieserie is nu een trailer naar buiten gebracht. Daarin krijgen we een glimp van wat we mogen verwachten van de nieuwe serie van de Britse komiek.

Gervais is Tony

Ricky Gervais kruipt voor After Life in de huid van Tony. Hij is schrijver voor een krant en probeert de dood van zijn vrouw te verwerken. Het is voor hem erg moeilijk om te gaan met de dood van zijn vrouw en om de mensen die willen helpen op afstand te houden, verandert hij in een norse man. Totdat hij de knop weet om te draaien en zijn boosheid kan omzetten in liefde.

After Life op Netflix

Het eerste seizoen van After Life telt zes afleveringen en wordt op vrijdag 8 maart toegevoegd aan het aanbod van Netflix. De eerste beelden zijn inmiddels verschenen en ook Gervais heeft weer iets laten weten over de komedieserie: “Het is donker en grappig. Zielig en opbeurend. Net zoals het echte leven. De hond zal het overleven en alle mensen in de trailer zijn het gehele seizoen te zien.”