Kijktips

Top-5 van December op Netflix

Furious 7 Netflix

Iedere dag verschijnen er nieuwe films, series en documentaires op Netflix. Soms zoveel dat je misschien tussen de bomen het bos niet meer ziet. Door de maand heen tippen we je al via One To Watch, met deze maand Scorpion, Fuller House, Barry, The Jungle Book en Zoo. Aan het einde van iedere maand maken we een top-5 van titels die in de afgelopen maand zijn verschijnen. Vijf tips die we je absoluut aanraden om te kijken! Met nu de top-5 van december 2016:

Travelers (seizoen 1)

De Canadese serie The Travelers is door Netflix de wereld over gebracht. Een team specialisten reist terug in de tijd naar de 21ste eeuw. De missie is om te voorkomen dat het in de toekomst waar ze vandaan komen helemaal mis gaat. Ons wacht namelijk een sombere en donkere toekomst en dat is door toedoen van onszelf. Daarvoor zullen ze gebeurtenissen moeten zien te veranderen, groot en klein. Het team kruipt in de lichamen van mensen uit de huidige tijd om misdaden op te lossen, maar ze moeten ook vervelende gebeurtenissen wel laten gaan. En dat zorgt vanzelf voor frustraties.

Bekijk deze serie op Netflix

Big Fish

Een verhalenverteller, ze zijn altijd geliefd. Maar wat nou als je vader zijn hele leven alleen maar verhalen heeft verteld die te mooi om te waar te zijn. Het overkomt Ed Bloom, die pas op het sterfbed van zijn vader hoort wie Wille echt was. Ed vertelt ons het hele verhaal zoals hij kent van zijn vader met alle ware flashbacks en verzonnen verhalen. Uiteindelijk komt alles bij elkaar, waarbij de reus Karl de Giant (gespeeld door de 2,29 meter lange Matthew McGrory) een speciale rol op zich neemt.

Bekijk deze film op Netflix

Fast & Furious 7

Fast & Furious zal voor altijd de boeken in gaan als de laatste film van Paul Walker. Op 30 november 2013 kwam hij om het leven tijdens een auto-ongeluk. Ruim een jaar later zou de film pas verschijnen en in de tussentijd was het scenario herschreven. Brian O’Connor, het personage dat Walker speelde, ging in de film met pensioen. Zijn broers Caleb en Cody Walker spelen als stand-ins de scènes die hij zelf niet heeft kunnen opnemen. Furious 7 speelt zich af na Tokyo Drift. Terug in de Verenigde Staten wil de groep eigenlijk een rustig leven gaan leiden. Deckard Shaw wil zich alleen wreken op Dominic voor de conditie van zijn broer die in coma is beland. Vanaf dat moment gaat het snel.

Bekijk deze film op Netflix

Superbad

De komedie Superbad lijkt op het eerste oog misschien de zoveelste tienermovie, het is veel meer geworden dan de bekende onderbroekenlol. Seth en Evan zitten in het laatste jaar van hun High School en hebben duidelijk doelen en dromen gesteld voor de laatste weken op school. Uiteraard draait het om de meisjes. Hun plannen gaan echter vreselijk fout na een mislukte avond waar ze alcohol probeerden te kopen voor een schoolfeest en ze realiseren dat het behouden van hun vriendschap nog moeilijker kan zijn dan een vriendin proberen te krijgen.

Bekijk deze film op Netflix

Crazy Ex-Girlfriend (seizoen 1)

Rebecca is een uitstekende advocate, maar ze ontdekt net voor het moment dat ze haar doel bereikt dat ze eigenlijk helemaal niet gelukkig is. De laatste keer dat ze gelukkig was, was tijdens een zomerkamp waar ze een vriendje Josh had. Pardoes komt ze hem tegen op straat. Hij blijkt tijdelijk in New York te zijn, maar is niet geslaagd om aan de bak te komen. Josh keert terug naar Californië en Rebecca besluit alles achter te laten. Ze reist hem na om hem alsnog te veroveren. De komediedrama wordt omlijst met heel veel muziek en liedjes, waardoor Crazy Ex-Girlfriend een hele bijzondere serie is.

Bekijk deze serie op Netflix

Krijg je onze nieuwsbrief al?
Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?