Laatste Nieuws

Tom Ellis (Lucifer) en Gina Rodriguez (Jane) in Netflix-film Players

Netflix heeft de nieuwe romantische komediefilm Players aangekondigd met Gina Rodriguez en Tom Ellis in de hoofdrol. De twee zijn vooral bekend van hun rol in respectievelijk Jane the Virgin en Lucifer. Voor de film is ook Damon Wayans jr. vastgelegd.

Romantische komedie

Romantische komediefilms doen het doorgaans goed op Netflix en met Players heeft de streamingdienst een nieuwe romcom te pakken. De film wordt gemaakt door Trish Shie, bekend van Pitch Perfect 3 en The Sleepover. Het script wordt geschreven door Whit Anderson, eerder verantwoordelijk voor Ozark en Daredevil.

Verliefd op Tom Ellis

Players neemt ons mee naar Chicago waar Mack (Gina Rodriguez) werkzaam is als een succesvol sportschrijfster. Samen met haar beste vriend Adam is ze een ster in het uitvoeren van succesvolle hook-up plays. Als ze echt verliefd wordt op één van haar slachtoffers (Tom Ellis), zal ze moeten leren dat er meer nodig is om iemand echt aan zich te binden. Dat blijkt geen eenvoudige klus.

Jane the Virgin en Lucifer

Tom Ellis heeft de afgelopen jaren niet veel tijd gehad om aan de slag te gaan met andere projecten dan Lucifer. Hij was wel even te zien in een bijrol in de film Isn’t It Romantic, maar daar bleef het dan ook bij. Rodriguez daarentegen had naast Jane the Virgin ook een rol in Someone Great. Daarnaast sprak ze de stem in van Carmen Sandiego. Binnenkort zijn ze samen te bewonderen in Players. Wanneer de film naar Netflix komt, is nog niet bekend.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?