Laatste Nieuws

Toch vijfde én langer seizoen voor Chesapeake Shores

Even zag het ernaar uit dat Chesapeake Shores zou eindigen met een afsluitende film, maar nu is er nog beter nieuws. Chesapeake Shores wordt toch nog voorzien van een vijfde seizoen. We mogen ons dan ook opmaken voor een nieuwe reeks afleveringen.

Minder afleveringen

De laatste tijd ontstonden steeds meer twijfels over de toekomst van Chesapeake Shores. Zo werd hier en daar al gesproken over een afsluitende film en zelfs een aanstaande spin-off. Die onzekerheid ontstond onder meer doordat het vierde seizoen van Chesapeake Shores fors minder afleveringen had dan we gewend waren. Waar de eerste drie seizoenen nog tien afleveringen telden, was dat voor seizoen 4 slechts zes.

Er gingen dan ook steeds meer berichten rond dat het binnenkort over en uit zou zijn voor de serie. Wel werd er nog gesproken over een afsluitende film en een spin-off film. In laatstgenoemde film draait het om de O’Brien-zussen, maar een releasedatum daarvoor is nog niet bekend.

Chesapeake Shores seizoen 5 op Netflix

Chesapeake Shores keert dan toch terug voor een vijfde seizoen. De serie is oorspronkelijk afkomstig van Hallmark, maar is bij ons in België te bekijken op Netflix. De laatste jaren zagen we dat seizoenen steeds in de zomer werden gelanceerd en dat afleveringen een paar dagen na de release in de Verenigde Staten ook werden toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst.

Wanneer seizoen 5 komt, is nog onduidelijk. De opnames moeten tenslotte nog plaatsvinden in Qualicum Beach te Vancouver. Wel verwacht Hallmark de tien nieuwe afleveringen in de zomer van 2021 uit te kunnen zenden.

Wil jij als eerste weten wanneer Chesapeake Shores seizoen 5 op Netflix België komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?