Laatste Nieuws

Toch afsluitende vijfde seizoen voor Rita

Lange tijd zag het ernaar uit dat het na vier seizoenen over en uit zou zijn voor Rita. Nu is bekend geworden dat de Deense serie toch terugkeert voor een vijfde seizoen. Fans lijken echter wel even geduld te moeten hebben tot de release op Netflix in België.

Rita

Alles wees erop dat Rita na vier seizoenen zou stoppen, maar de Deense zender TV2 heeft nu toch een vervolg uitgezonden. Daarmee hebben fans wel lang geduld moeten hebben, want het vierde seizoen eindigde in oktober 2017 in Denemarken. In januari 2018 werd het seizoen vervolgens toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Voor seizoen 5 is Mille Dinesen teruggekeerd.

Uitzendingen in volle gang

De uitzendingen van Rita zijn inmiddels van start gegaan op TV2. Op 1 juni is seizoen 5 in première gegaan. Het seizoen bestaat uit acht afleveringen. In Rita volgen we een lerares die streng, maar rechtvaardig is. De leerlingen lopen dan ook met haar weg, maar de ouders wat minder. Dat zorgt voor hilarische fragmenten. Wanneer seizoen 5 van Rita naar Netflix in BelgiË komt, is nog even afwachten.

Wil jij als eerste weten wanneer Rita seizoen 5 op Netflix België komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!