Laatste Nieuws

To All The Boys I’ve Loved Before keert terug met hoofdrolspelers

To All The Boys Ive Loved Before

To All The Boys I Loved Before keert terug voor een sequel. Onlangs liet regisseur Susan Johnson zich al ontvallen dat het tweede deel in productie was gegaan, maar zij werd snel teruggefloten. Nu is het hoge woord er ook door Netflix uit.

To All The Boys I’ve Loved Before

Toen de eerste film uit de To All The Boys I’ve Loved Before-reeks op Netflix werd geplaatst, was de film binnen no time een groot succes. We zagen hoe vijf oude liefdesbrieven van Lara Jean per ongeluk werden verstuurd naar jongens die ze ooit leuk vond. Om onder de andere jongens uit te komen, gaat ze een neprelatie aan met Peter Kavinsky. Al snel blijkt dat anders te lopen dan van tevoren gedacht.

De film was gebaseerd op het gelijknamige boek van Jenny Han, maar de boekenreeks bestaat uit totaal drie delen. Het tweede en derde boek hebben de titels ‘P.S. I Still Love You’ en ‘Always and Forever, Lara Jean’. Nu duidelijk is dat er een sequel komt, kunnen we ervan uitgaan dat het volgende boek behandeld wordt.

To All The Boys I’ve Loved Before sequel

Netflix maakte via Twitter bekend dat er een sequel komt van To All The Boys I’ve Loved Before. Hoofdrolspelers Lana Condor en Noah Centineo keren terug voor het vervolg. Wanneer de sequel bij Netflix te bekijken is, is nog niet duidelijk.