Trailers

To All the Boys: Always and Forever verschijnt in februari

To All the Boys: Always and Forever is het slotstuk van de filmtrilogie. Netflix heeft nu laten weten dat de romantische dramafilm in februari zal verschijnen en lanceerde ook gelijk alvast de trailer.

Lara Jean

We gaan nog één keer op pad met Lara Jean Covey. Ze bereidt zich voor op het einde van haar middelbareschooltijd en de overgang naar een leven als volwassene. Maar als ze gaat reizen, veranderen haar ideeën over hoe haar leven met haar familie, vrienden en Peter eruit zal zien nadat ze is geslaagd. Vanaf vrijdag 12 februari kunnen we zien hoe het af gaat lopen met de trilogie.

To All the Boys succesvolle filmreeks

In 2018 debuteerde To All the Boys I’ve Loved Before op Netflix. Het was een verfilming van het boek van Jenny Han. Lara Jean had brieven gestuurd naar alle jongens die ze ooit leuk vond, alleen die zaten verstopt in een schoenendoos. Tot deze per ongeluk een keer op de post werden gedaan…. Het succes van de film deed Netflix besluiten om ook het tweede en derde deel van de boekenreeks te verfilmen. Vorig jaar kwam dan ook To All the Boys: P.S. I Still Love You uit en komende maand wordt het drieluik afgesloten met Always and Forever

Trailer To All the Boys: Always and Forever

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?