Trailers

To All the Boys: Always and Forever einde filmtrilogie

To All the Boys: Always and Forever is het slotstuk van de filmtrilogie. Vanaf 12 februari verschijnt de laatste film uit de trilogie op Netflix. De trailer geeft ons alvast een kijkje in wat we mogen verwachten van het slotstuk.

To All the Boys succesvolle filmreeks

In 2018 debuteerde To All the Boys I’ve Loved Before op Netflix. Het was een verfilming van het boek van Jenny Han. Lara Jean had brieven gestuurd naar alle jongens die ze ooit leuk vond, alleen die zaten verstopt in een schoenendoos. Tot deze per ongeluk een keer op de post werden gedaan… Om te voorkomen dat Lara Jean bij een van de jongens terecht zou komen, doet ze alsof ze een relatie heeft met Peter Kavinsky. Het duurt niet lang voordat de twee elkaar echt leuk beginnen te vinden.

Vervolg

Het succes van de film deed Netflix besluiten om ook het tweede en derde deel van de boekenreeks te verfilmen. Vorig jaar kwam dan ook To All the Boys: P.S. I Still Love You uit. Daarin bleek de relatie van Peter en Lara Jean niet heel soepel te verlopen. Zo laat John Ambrose McClaren zich niet zomaar uit het veld slaan.

Lara Jean

Met To All The Boys: Always and Forever gaan we nog één keer op pad met Lara Jean Covey. Ze bereidt zich voor op het einde van haar middelbareschooltijd en de overgang naar een leven als volwassene. Maar als ze gaat reizen, veranderen haar ideeën over hoe haar leven met haar familie, vrienden en Peter eruit zal zien nadat ze is geslaagd. Vanaf vrijdag 12 februari kunnen we zien hoe het af gaat lopen met de trilogie.

Trailer To All the Boys: Always and Forever

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?