Laatste Nieuws

To All The Boys 3: Always and Forever Lara Jean in 2020 al te zien

Het slotstuk rondom Lara Jean blijkt veel sneller te verschijnen op Netflix dan gedacht. To All The Boys 3: Always and Forever Lara Jean staat namelijk voor 2020 in de planning, waar eerder de verwachting 2021 was.

Drie films van To All The Boys I’ve Loved Before

In 2018 werd To All The Boys I’ve Loved Before gelanceerd. De verfilming van het boek van Jenny Han werd zo goed ontvangen dat Netflix besloot om ook het tweede en het derde boek te verfilmen. Met Valentijnsdag verscheen To All The Boys: P.S. I Still Love You en het derde verhaal werd vervolgens in 2021 verwacht. Dit blijkt nu toch anders te liggen.

Noah Centineo verklapt het nieuws

Noah Centineo heeft dit verklapt tegenover Variety. Centineo speelt Peter in de films en zal net zoals hoofdrolspeelster Lara Jean (gespeeld door Lana Condor) te zien zijn in het derde deel met de titel To All The Boys: Always and Forever Lara Jean. De uitspraak van Centineo moet nog worden bevestigd door Netflix, maar doordat de Amerikaanse twitteraccount van Netflix het artikel van Variety ook deelde geeft meer dan genoeg duiding.

Wanneer komt To All The Boys: Always and Forever Lara Jean op Netflix?

Het wachten is nu dus op de officiële melding van Netflix: Wanneer komt To All the Boys: Always and Forever Lara Jean op Netflix. De opnames van de film zijn al afgerond, want de opnames van de tweede én derde film zijn namelijk achter elkaar opgenomen. Het ligt nu dus nog puur aan de afronding ervan en wanneer Netflix het een mooie datum vindt om de film te lanceren.

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als To All The Boys 3: Always and Forever Lara Jean naar Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?