Laatste Nieuws

Tiny Pretty Things: Kruising tussen Black Swan en Pretty Little Liars

De release van Tiny Pretty Things staat voor de deur. Netflix voegt op 14 december het complete eerste seizoen van de nieuwe dramaserie toe aan het aanbod. Nu al wordt de serie gezien als een soort kruising tussen Black Swan en Pretty Little Liars. In aanloop naar de release is de officiële trailer alvast gelanceerd.

Black Swan meets Pretty Little Liars?

Wie de officiële synopsis van Tiny Pretty Things erbij pakt, krijgt ongetwijfeld al snel een gevoel dat de serie wel iets weg heeft van Black Swan en Pretty Little Liars. Zo luidt het plot: “Wanneer een tragedie toeslaat op de meest prestigieuze balletschool van Chicago, waar iedere danser zowel je vriend als vijand is in een strijd om felbegeerde rollen, dreigen geheimen op tafel te komen die een wereldberoemde instelling ten val kunnen brengen.” Zo worden we enerzijds meegenomen in de keiharde wereld van ballet en worden we anderzijds bezig gehouden met heel wat mysteries.

Tiny Pretty Things op Netflix

Tiny Pretty Things is gebaseerd op het gelijknamige boek van Sona Charaipotra en Dhonielle Clayton. Het complete eerste seizoen komt op 14 december op Netflix. De cast wordt gevormd door Lauren Holly (Monique), Kylie Jefferson (Neveah), Casimere Jollette (Bette), Daniela Norman (June), Brennan Clost (Shane), Michael Hsu Rosen (Nabil) en Damon J. Gillespie (Caleb). Hieronder bekijk je alvast de officiële trailer.

Bekijk de trailer van Tiny Pretty Things

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?